(iOS) Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight krāpšanās kods neierobežots punktu skaits
Feb 4, 2022 6:12:14 GMT
Post by fontocibmillcal on Feb 4, 2022 6:12:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots punktu skaits ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Warriors - Super Dragon Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
Lieliska spēle, taču jāpievieno vairāk varoņu, kurus var iegādāties, izmantojot monētas, un vairāk veidu, kā tērēt monētas, jo man ir 3 miljonu monētu, idk, ko ar to darīt thx labākā spēle
Spēle ir ļoti vienkārša... Tāpat kā jūs varat burtiski aizsargāties un uzlādēt pēc robota pabeigšanas, tas ir kombinēts, lūdzu, padariet to izaicinošāku, tā ir jautra, un man patīk kvalitāte. Un vai jūs, puiši, varat to izveidot par vairāku spēlētāju lokālo tīklu vai tiešsaistē? Tas būtu lieliski.
Forša un jautra spēles pieredze, nav ekrāna sasalšanas vai kavēšanās.
Es dotu jums 3 zvaigznes, bet daži no labiem spēlētājiem nav tik labi un visi roboti varēs sist 2 ceļu, nodarot tik lielu kaitējumu, un, kad mēs mēģinām to izdarīt, tas nedarbojas, jo mēs to nedarīsim. jāspēj tik ilgi sist sitienus kā Wix pilna jauda ir šausmīgi bojājumi, ko tas trsh un tas maksāja vairāk nekā 50k iegūt un beerus vajag hve vairāk bojājumu
Labi, spēle ir nespēlējama, jo ir liels reklāmu daudzums!
Tas darbojas, bet ir problēma, kuru es nopirku šodien, bet pirmo reizi izmēģināju, bet nākamreiz, kad es gribu spēlēt ar varoni Toru, es esmu redzējis, ka tas ir bloķēts, kāpēc?? ?TT
Vienīgā problēma ir tā, ka Naruto varoņi ne tuvu nav pūķa bumbas varoņiem. Un tādam kā es, kurš nav redzējis pūķa bumbu, man šķiet patīkami spēlēt ar Naruto varoņiem, taču viņi ir tik vāji, salīdzinot ar pūķa bumbas varoņiem. Es tikai vēlos, lai pūķa bumbas varoņi būtu vienādi ar Naruto varoņiem. Un arī citi Naruto varoņi, piemēram, Haširama, Madara, Itači, Minato, Pain. Un lielais krupis salvija Jiraiya.
Lieta ir tāda, ka notiek gājienu atkārtošanās, visu laiku bija tas pats, tikai jābloķē un tad jāuzbrūk nekas jauns, ko darīt, ja var ievietot jaunas kustības, tad tas bija labi
Tā ir diezgan jautra spēle, bet es domāju, ka animācija varētu būt labāka, un es nedomāju izskatu, bet gan to, ka varoņu kustība un uzbrukumi varētu izskatīties foršāki, bet turklāt, manuprāt, tā ir jautra un forša spēle👍
Man patīk šī spēle, bet man nepatīk, ka stāstā pēc katra mača jāskatās reklāma, lūdzu, izveidojiet to tā, lai jūs skatītos reklāmu pēc katras otrās spēles, bet visumā laba spēle
Spēle ir pārāk grūta, ja tu cīnies ar sirdīm, viņš ir pārāk ātrs un bloks pat nedarbojas pusi no laika, turklāt nav jēgas maksāt reālu naudu, lai tikai iegūtu dažus varoņus, spēle agrāk bija jautra, bet izskatās tu pat nezināji, ko darīt spēles beigās, man tā patika, bet tagad es nelika man to atinstalēt, un man riebjas to darīt, jo spēle bija jautra atjaunināt spēli padari to labāku. spēlēšu vēlreiz
Šīs ir visas Dragon Ball spēles, kuras varat spēlēt mobilajā ierīcē. ... 1.7 Supersajanas kauja; 1.8 Stickman Warriors - Super Dragon; 1.9 Warriors turnīrs.
lejupielādējiet Super Stickman Battle, izmantojot MKJ ...
Man patīk spēle, taču ir problēma, ka nosaukumi nav uzrakstīti pareizi, un ir daži posmi, lūdzu, izlabojiet to un 5 zvaigznes par šo neticamo spēli, paldies.
JAUKA SPĒLE Es spēlēju šo spēli, kad man bija 4 gadi. Laba spēle, bet ir vēl vairāk jāuzlabo grafika, bet laba spēle, turpiniet strādāt😎👍
Kļūdu problēma... Pretinieki apstājas n neaktivizēsies, ja vien es neuzbrūku. Gandrīz katrā cīņā tas notiek... Lūdzu, palaidiet vairāku spēlētāju koncepciju, jo datora cīņa ir vienkārša un kļūst garlaicīga.
Spēle ir diezgan jautra, taču daudzām reklāmām, piemēram, tiklīdz jūs nokļūstat kaujas reklāmā, kad izejat no kaujas reklāmas un noklikšķināt uz kādas reklāmas, tiek parādītas daudzas reklāmas
Es piešķirtu 5 zvaigznītes, taču rodas problēma, kad kontam izveidoju savienojumu ar Wi-Fi tīklu, mana cita ierīce paliek aiz dažām rakstzīmēm, un manā galvenajā ierīcē ir visas rakstzīmes un nauda ar dārgakmeņiem, bet manā citā tālrunī tā nav, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to.
Slikti, ka viņi izmantoja animāciju, ko puisis veltīja nevis spēlei, kas tika reklamēta. Es to instalēju, lai atstātu to miskastē, un uzminiet, ka ir tādi, kas saka, ka šī ir spēle, un tā ir, un viņi ir labi. tikai kopija wannabee pozētājs es varētu turpināt, bet es esmu noguris cya
Ir daudz iemeslu, lai piešķirtu 1 zvaigzni, piemēram, boss jau ir tur ultra formā, piemēram, es cīnījos daudz un kontūzijas uzbrukums jūsu ienaidnieks jums. 😑 plus es atceros varoņa pirkšanu, kuram ir visaugstākie stāvokļi. Joprojām zaudēju no bosa, kurš sevi sauca par DIEVU SLAUDZĒTĀJU, es pat nopērku viņu spēles valūtā, lai būtu līdzvērtīga cīņa, bet nē, es saprotu, ka boss patiesībā ir ultra formā. btw vismaz ādas dizains ir labs (TIKAI).
Forši! Bet jā, es saprotu, ka man patīk šī spēle, es novērtēju šo spēli 1 bc, varoņi ir dārgi! un, ja jūs to iegādājaties, tad visi šīs spēles varoņi izskatās labi, bet vāji, neuztraucieties, es joprojām to spēlēju, es mīlu šo spēli. vienu es gribu salabot, lūdzu, vai varat to salabot! Padarīt varoņus pārāk spēcīgus, nevis vājus, pirms tā rēķina, mēs smagi strādājam par naudu, lai iegūtu foršus varoņus, bet tās vājās puses, kad es cīnos, ir pārāk spēcīgas nekā Geta? Es tikai vēlos, lai varoņi tērētu naudu, ja vāji redzētu jūs!
Es tam dotu pieci, bet būtu jauki, ja mums nebūtu jāatdod visa sava izturība, lai tikai pārveidotos. Ienaidnieki ir nepielūdzami kā ellē (kas ir labi), taču tas apgrūtina spēkus, īpaši pret stingru ienaidnieku. Un būtu ļoti noderīgi, ja mēs varētu uzlabot savu varoņu bāzes formu, lai tas padarītu mūsu transformācijas spēcīgākas. Jo man ir ultrainstinkts goku un androīdi nodara man lielu kaitējumu, piemēram, ko?! Lieliska spēle kopumā.
tā ir jautra spēle, bet vienīgā problēma, kas man ir, ir tā, ka tos varoņus, kurus mēs patiešām vēlamies, var spēlēt tikai tad, ja par tiem ir jāmaksā... vai mums tiešām ir jāmaksā par šiem varoņiem? Es ļoti ceru, ka tie jau būtu spēlējami un nemaksā reālu naudu. Iepakojumi ir pietiekami labi, tāpat kā spēļu pirkumos, nevis katrs varonis.
Solar energy subsidies in india, Diego godin 2014 1040 ...
Nepārprotiet mani, spēle ir laba, taču ir veids, kā pievienot daudzus papildinājumus. Es zinu, ka tas ir tāpēc, lai jūs varētu izstrādāt labākas kvalitātes spēles, taču jums nav nepieciešams tik daudz reklāmu.
Spēles grafika ir laba, lai iegūtu monētas, ir jāmaksā reāla nauda, ir daudz rakstzīmju, bet maksā daudz, lai rādītu reklāmas ik pēc 1–3 minūtēm.
Desmit minūtes ir labi, pēc tam paliek garlaicīgi. Tur nav nekā, nav rakstura attīstības. Nav īstas prasmes. Grūtības ir saistītas tikai ar to, cik lielu kaitējumu nodara npc, patiesībā tie necīnās daudz savādāk. Pavadiet vairāk laika, skatoties reklāmas, nevis spēlējot
Spēle Ian and pinion nav laba, lai gan varoņu dizains un citas lietas ir man vienkārši nepatīk tik bieži spēlēt šo spēli
Palaišanas programma iOS 13 Mod APK 3.6.6 - VIP APK
Spēle ir diezgan jautra, taču tā salauza manu tālruni. Tagad, kad es ieslēdzu tālruni, es saņemu reklāmu, kas nekad agrāk nav gadījies, atverot lietotni, kad esmu spēles vidū, kad es kādam sūtu īsziņu un citos bieži sastopamos gadījumos. Ja vien jūs nevarat salabot manu tālruni, lai izdzēstu šo funkciju un apturētu reklāmu rādīšanu, mana atsauksme tiks novērtēta ar 1 zvaigznīti. (Atbildot) Es saprotu, jums vajag naudu, bet man vajag laiku. Ja manā tālrunī nav lietotnes, es nedrīkstu saņemt masveida reklāmu. Jums arī nevajadzētu masveidā reklamēties savā spēlē.
Šī spēle ir vissliktākā spēle pasaulē. Netērējiet savu laiku, spēlējot šo spēli. Šī spēle ir pelnījusi 0 zvaigznes. Problēma ir tā, ka pirms un pēc spēles ir pārāk daudz reklāmu.
Pārsteidzoša spēle, pielīmēta grafika uz punktu cīņas stiliem ir lieliska. Kopumā tas ir tas, ko es gaidīju no spēles.
Man tas ļoti patīk, bet tajā ir tik daudz reklāmu, tāpēc es tai piešķiru 4 zvaigznes, nevis 5
Jūsu puiša spēles vienmēr ir lieliskas, un es esmu ļoti atkarīgs no jūsu spēlēm, bet... ja jūs patiešām vēlaties, lai šī spēle būtu nākamā lielā lieta (ilgstoša), iesaku pievienot vairāku spēlētāju režīmu, kas mudinās vairāk spēlētāju lejupielādēt jo, spēlei kļūstot vieglākai... tā arī kļūst garlaicīga.. bet jauns vairāku spēlētāju režīms palīdzēs saglabāt spēlētāju DBZ garu... paldies par šīm brīnišķīgajām spēlēm, jo es mīlu Dragon Ball Z/Super💖💖💖💖 ...
Man patīk šī spēle, bet problēma šeit ir tāda, ka varoņu vārdi nav pareizi uzrakstīti, un vienmēr, kad es vēlos noskatīties video, lai iegūtu jaunu varoni, viņi vienmēr saka, ka nav reklāmas, bet, kad es mēģinu skatīties reklāmu. par bezmaksas monētām vai dimantiem sludinājums vienmēr ir gatavs. Tāpēc es nezinu, vai tā ir problēma vai nē. Bet, ja tā ir, lūdzu, izlabojiet to, un tad es spēlei/lietotnei piešķiršu pilnas 5 zvaigznes, kuras tā ir pelnījusi. Jo, lai gan tā joprojām ir forša Dragon Ball spēle.
Laika tērētājs labākajā gadījumā. Mēģināju pārņemt un gribēju redzēt, kas notiek. Tātad šī spēle uzreiz ir pogu spiedējs. Nav jēgas uzlādēt ki, ja varat vienkārši pieskriet un izsist ar sitienu un tikt galā ar katru cīņu. Neviens īpašs nejūtas unikāls. Cīņu fonā nav mūzikas (vai varbūt es to nedzirdēju 3 Goku skaņu bitu laikā, ko viņi izvilka no vecās Budokai spēles). Godīgi? Esmu mazliet sarūgtināts par sevi, jo tam iztērēju 10 USD.
Lejupielādējiet vairākus kontus Parallel App Pro APK 3.0.7 Bezmaksas saites ... Stickman Warriors Super Dragon ēnu cīņas mod apk (neierobežota nauda
Tā ir lieliska spēle, taču PvP režīmā ir vienāds modelis un tā pati bloķēšana katru reizi, kad sitiens, sitiens, sitiens, sitiens, sitiens, sitiens, sitiens, sitiens, un viņi to turpina darīt, līdz uzvar IM ATKALĪŠANĀS UN ATSTĀŠU 0 ZVAIGZNES ES TO DOŠU 5 ZVAIGZNES, LĪDZ MĒS VARĒM SAŅEMT TŪLĪTĒJĀS TRANSMISIJU VAI KO TĀLĪDZĪGU, LAI IZKĀRTU NO ŠĪS SLĒDZES
Es novērtēju ar 3, jo tai joprojām ir nepieciešams atjauninājums, varoņi ir jājaunina, lai tā varētu cīnīties ar varoņiem vai apmācību telpa varētu tos iegūt, tai ir nepieciešams arī pvp vai vairāku spēlētāju režīms, kas var izmantot wifi vai Bluetooth, lai spēle būtu jautra un aizraujoša ar citiem spēlētājiem
Spēle ir kārtībā, bet, lūdzu, izlabojiet kavēšanos, tas ir tik kaitinoši
Tik daudz kļūdu, kad jūs restartējat cīņu, tas neļauj jums pārveidoties, kā arī jūs nevarat izdarīt tik daudz kombināciju
UZ PVP JUMS JĀLABO! DŪRĪT JO KAD JŪS PERĒJAT UN ŠAUJAT SMOLL FIRE, VIŅŠ VAR VĒLREIZ DŪT, IR ĻOTI kaitinoši! ES MIRU LIELAIS PRIESTIS PIE GOKU BĀZES!!! NOVĒROJOT KĻŪDU!!! IR LIELISKĀ SPĒLE, BET JUMS ŠO JĀLABO TIK ĀTRI, KĀ NESPĒJAT!⚠️VISI BALSO PAR!
Man ļoti patīk šī lietotne, jo jūs varat pārveidoties, izmantojot tik daudz rakstzīmju
Man ļoti patīk Dragon Ball anime, taču tas ir iemesls, kāpēc piešķīru šai 4 zvaigznītes, jo katru reizi, kad es nospiežu karti vai next vai jebko, būtībā, ja man ir Wi-Fi, tas mani nosūta uz pievienošanu, bet es vēlos, lai es varētu piešķirt šai 4,5 zvaigznītes.
Pagaidām spēle izskatās labi, man patīk, kā tā iet, es gribētu mūziku uz muguras un vairāk priekšmetu, lai jūs varētu iesist saviem ienaidniekiem un tajā pašā laikā sist tos pret sienām un zemi, es varu arī viegli uzvarēt savus ienaidniekus, vienkārši uzsitot tos, vai jūs varētu padarīt tos nedaudz grūtāk pārspēt, es vēlētos redzēt vairāk funkciju, un, kad redzēšu zināmu progresu, es spēli novērtēšu ar 5 zvaigznēm, es arī vēlētos iegūt sazinoties ar jums, lai pastāstītu vairāk informācijas, ko varat pievienot.
Tātad šī spēle ir ļoti jautra, un man tā patīk, tāpēc jums noteikti jābrīnās, kāpēc četras zvaigznes? Iemesls ir tāds, ka, kad es iegūstu varoni, nospiežot varoņa taustiņu, es varu redzēt šo varoni, bet, ieejot stāstā vai turnīrā, raksturs nav redzams. Lūdzu, izlabojiet to, un es sniegšu labāku pārskatu. Bet turklāt spēle ir laba. Paldies.
Indus school bangalore bus routes, Ramsey main street ...
Spēle ir laba, bet pvp bruh tas liek man dusmoties, jo šie spēlētāji spēlē negodīgi. Dūriens, izmantojot ki, ir tik sasodīti kaitinoši, un ir tik negodīgi cerēt, ka tas drīz tiks salabots, jo tas pasliktināja spēli.
Iepirkumu saraksts Buy Me a Pie Pro Mod APK 3.5.30 - VIP APK