Post by fontocibmillcal on Feb 4, 2022 6:30:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Papers Grade Please! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Papers Grade Please! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqlar pulu artırır ▞▞▞
▞▞▞ Papers Grade Please! 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu çox bəyənirəm, insanlar hər 5 saniyədən bir reklam olduğunu deyirlər, amma mənim üçün deyil və tələbələrimə məni məhkəməyə verməklə hədələyəndə susmağı və direktorun kabinetinə getməyi söyləməyi xoşlayıram>
Mən sizə beş verirəm, çünki bu oyunu sevirəm və bu oyun sizin üçün çox əyləncəli və gülməli hahaha beş ulduzdur
Oyunu bəyənirəm 🎮amma sonra çoxlu reklamlar Çünki diqqətli olmaq üçün diqqətli olmalıyam !!!!!!!!!!? Sizdə olan ilk şey puldur 💰🤑və mən ödəyəcəm 😌
Çoxlu reklamlar var və onlar hər səviyyədən sonra açılır... Bu, darıxdırıcı olur, bəzən eyni sual gəlir... Təşəkkürlər
Bu oyun hər 10 saniyədə bir reklam olmasaydı, yaxşı olardı. Mən oynamaqdan həzz alırdım. Sadəcə reklamlardan bezdim
Mən bunu reklamlar haqqında idc sevirəm və mən bunu sevirəm, çünki qiymət alırsınız və pul qazanmaq üçün müəllim kimi hiss edirsiniz və nəyin səhv olduğunu anlayıram, bu oyunu tamamilə sevirəm, beş ulduza layiqdir
Bu oyunu əlavələrdən başqa çox bəyənirəm, əgər çoxlu əlavələr olmasaydı, bu oyunu 100 faiz istərdim
Bu çox əyləncəli bir oyundur, mən onu sevirəm
Darıxdırıcı Heç bir əyləncə yoxdur. Yeganə yaxşı tərəfi odur ki, mən internet bağlantısı ilə oynamaq məcburiyyətində deyiləm. İnternetə ehtiyac olmadan oynamaq qabiliyyətinə görə 3 ulduz aldınız. XAHİŞ EDİRƏM Təhlükəsiz Qalın
Başqa bir subpar cashgrab oyunu. Hər yerdə reklamlar, heç bir problem yoxdur, hər yenilənə bilən element oyundaxili valyuta ilə 10 dəqiqə ərzində real oyun inkişafından sonra alınır. Vaxtınızı və saxlama yerinizi buna sərf etməyin. Daha yaxşı bir şeyə keçin.
Coxxx gözəl oyundu
Daha yüksək səviyyələrdə daha yaxşı olub-olmadığını bilmirəm, çünki darıxdım. Etdiyiniz tək şey hər turda 3 tələbə üçün düyməni sıxmaqdır. Suallar hər sinifdə getdikcə çətinləşir və onlar sizə istənilən fürsətdə reklam almaq imkanı verir. Mən wi-fi söndürülmüş halda oynamışam, amma təsadüfi reklamların olub olmadığını bilmirəm.
Mən oyunu bəyənirəm, lakin bu barədə çox şey bilmirəm, ona görə də bunu etmək mənim üçün bir qədər çətindir və bir müddət sonra darıxdırıcı ola bilər, ona görə də yalnız üçdə oxuyuram, beşə layiq deyil ulduz o qədər də yaxşı deyil
Mən oyunu bir növ bəyənirəm və hər şeyi bəyənirəm, amma bunda həqiqətən bəyənmədiyim bir şey var, ona görə də biriniz səhv başa düşəcək və sənədləri düzgün qiymətləndirmirsiniz, ya da onlara 30 dollar ödəməlisiniz real həyatda deyil, sadəcə oyunda və ya reklamı izləyin, buna baxmaq və ya puluma dua etmək kimi diqqət edin, amma yenə də xoşuma gəlir və idman zalı dərsi var və bəli, bir az oynamasam, onu silə bilərəm.
Yaxsi oyundu hami oynasin
oyun çox əyləncəlidir və mən uşaqları zaplamağa nail oluram ⚡
vay mən nə dediklərini bilirəm amma bəzən bilmirəm
Qəşəng oyuna bənzəyir təzə yükləməmişəm 75%yığıb
Salam hamiya cox gozel oyundu xosuma geldi
Mən bu oyunu sevirəm, çünki siz öyrənə və pul ala bilərsiniz, ona görə də onu sevirəm, amma bir az çox reklamı var, amma hələlik yaxşıdır.
Hopefully you've got sufficient mind energy to grade the ... Android & iOS Apple ... then Papers Grade Please is the sport for you!
Çoxlu pozuntular Başqa bir oyunun reklamına getmədən düz 5 saniyə oynaya bilməzsiniz. Əvvəllər belə halla rastlaşmışam, amma bu, sözün əsl mənasında daha pisdir. TƏTBİQİ ALMAQ İSTƏYƏCƏK ÜZRƏ BƏYƏNMƏYİ BƏYƏNMƏK MÜMKÜN OLMAYIB. Ciddi insanlar, oyun vaxtından daha çox reklam var. Boş vaxtınızı belə keçirmək istəyirsiniz? Deyə bildiyim qədər, oyun yaxşı ola bilər, amma bütün fasilələr üçün konsepsiyanı əldə edə bilmədim.
Bu oyunu yaradandan öpmək istəyirəm çoxkkkkk amma çox gözəl bir oyu oynuyun təklif edirəm
Çox gözəl oyunudur bunu beyənin
yaxsi
onun çoxlu reklamı var
Bir müddət sonra köhnələşən təkrarlanan oyun.
Çox yaxşı deyil. Çox ləngiyir və çoxlu reklamları var. Həm də çox dondurur. Laurenzside bunu edəndə düşünürdüm ki, yaxşı olacaq, amma onun çox yaxşı kompüteri var. Çox pisdir. Əsəbiləşmək istəmirsinizsə, yükləməyin.
Bu oyun çox əyləncəlidir, lakin hazırda airpode-da çoxlu reklam var, lakin hələ də bir çox reklamlar üçün
bu oyunu bəyənirəm amma yükləmək və əldə etmək çox vaxt aparır, ona görə də onu üç ilə qiymətləndirdim və kiməsə f verəndə söyüş var idi, 50 dollar ödəməli oldum, çünki doğru olanda onlara f verdim
Türk dil olsa,Beş ulduz düşər.
Mən buna 3 ulduz verdim, bu yaxşı oyun olacaq, amma siz növbəti sinfi keçdikdən sonra çoxlu əlavələr var salam əlavələri və bir az darıxdırıcı və israfçı yüklər olduğu üçün ümumiyyətlə 3 ulduz olacaq
Əvvəlcə yaxşı oyun idi. İndi W A Y çoxlu reklam var. Bəli, mən sadəcə wi-fi-ni söndürə bilərəm, lakin mən onu mini oyunlar üçün yandırmaq istədikdə, hətta wi-fi aktiv olduqda belə, dərhal bunu etmək seçimindən xilas olur. Bu, həqiqətən, bezdiricidir. Ona görə də bu səhvi dayandırın və mən bu rəyi dəyişdirəcəyəm.
Praktiki olaraq ən pis proqramdır. Çox pisdir. Vaxtınızı boşa keçirməməyi məsləhət görürük. Hər dəhşətli dəqiqədən sonra donur. Bu, ən pis proqramdır. Sadəcə yükləməyin
Pis
Oyun əla idi, ancaq problem ondadır ki, bir səhifəni qiymətləndirsək, darıxdırıcı reklamla qarşılaşırsınız, bu oyun mənim istədiyim deyil.🙁🙁
Bu oyunu bəyənirəm, amma indi testi qeyd etsəm, başqa bir testi qeyd edəndə qəzaya uğrayır, zəhmət olmasa, onu düzəldin.
Bu oyun ümumilikdə əyləncəlidir. Yeganə şey bəzən oynayan zaman sadəcə donur. Əks halda yaxşı oyundur, başqa şikayətləri yoxdur
İndi yükləyirəm yaxşı oyuna bənzəyir
Çox da yaxsi oyun deyil
Əla oyun, lakin YOL çox reklam!!! Hər dəfə yeni səviyyəyə başlayanda bir reklam açılır!!! Oyunun sahibi bunu oxuyursa 🙏 reklamların sayını azaldın! Ümumiyyətlə, yaxşı oyundur, ancaq reklamlar sadəcə problemdir