Post by pinnharmysancza on Feb 18, 2022 5:21:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri glitch cristale ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
Descoperă videoclipuri scurte pe tema grand theft auto vice city for windows 10 pe TikTok. Urmărește conținut popular de la următorii creatori: About
Controalele sunt - ohh, doamne, wow😐. Dar îmi place jocul ăsta acum 1 an, tocmai am terminat gta san Andreas, acum e timpul pentru VC 😆😆😆😆😆😆😆😆😆 îmbunătățește controalele plzz🙏🙏🙏 Și mulțumesc jocuri rockstar pentru această capodopera Love FROM INDIA 🇮❤️
Există o eroare sau ceva când împușc pe cineva în misiune de tipărire, se prăbușește brusc ca ce nu s-a întâmplat
Magic Survival Casual cftk
WOW
controalele sunt foarte proaste dacă apăsați butonul dreapta pentru a trage la stânga, nu se poate face corect zoomul. controalele ar trebui să fie îmbunătățite. Jocurile ar putea fi blocate în ceva timp, calitatea grafică este cea mai proastă, așa că nu vă puteți bucura complet în timp ce jucați. Este total risipă de bani.
Joc tare misiunii care se blocheaza
Este cât se poate de aproape de un port perfect uman. Funcționează ca un farmec pe LG Tribute Dynasty, un model cu buget redus. Comenzile a durat puțin să mă obișnuiesc pentru mine, dar curba de învățare nu este abruptă. Nu au fost tăiate colțuri în refacerea acestui capitol din GTA pentru noua lume curajoasă a jocurilor mobile. cheltuiește deja cei 5 USD.
Grand Theft Auto: Vice City อาร์เคด wma
Jocul are bug-uri. Controalele sunt îngrozitoare când stai aproape de perete, deoarece devine sălbatic și este imposibil de controlat. Conducerea mașinii este diferită și este mai rău. Distanța de tragere este, de asemenea, îngrozitoare. Nu-mi vine să cred că am cheltuit bani pe asta... edit: s-a prăbușit jocul, posturile de radio s-au prăbușit... una peste alta, o adaptare îngrozitoare tocmai făcută pentru a face venituri. Edit: acum jocul se blochează de fiecare dată. Do. Nu. Cumpără. Acest. Joc.
Imi place jocul este tare
Unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune făcute vreodată. Folosesc un controler bluetooth Xbox moga și este minunat.
Eu îl joc și în 2018
Jocul a funcționat corect, dar dintr-o dată nu se încarcă jocul. Se iese automat. Vă rugăm să verificați bug-ul.
Grand Theft Auto: Vice City 17+. Rockstar Games. Proiectată pentru iPad. #8 în Aventură. 4,5 • 127 evaluări. 24,99 lei
Merită banii, un update pentru skin-uri dacă s-ar putea face, mi.am făcut câteva skin-uri pentru Tommy pe PC și as dori să le am și pe telefon. 5 stele de la mine, recomand !
Fut pe familai vostra in gura de lacomii am dat bani pe gta si nu pot sa il descac sa va fut rasa in gura de sugaci puli am sa fac un raport ca furati bani de la clietii.
Destul de mult
O prostie sa nu fiți proști ca mine să-l cumpărați am făcut o mare greșeală
Sa vede my Cum este
pâlpâie și pare că a fost ultima achiziție pentru că întotdeauna ștergeți recenzia mea. data viitoare când îmi setez recenzia ca publick pe mai multe site-uri web, dacă continuați să ștergeți recenzia mea. Am cerut rambursarea pentru că nu funcționează, dar nu am primit-o și acum continuați să ștergeți recenzia mea care a fost primele 4 stele
Jocul asta il jucam de prin 2008
Jocul are nevoie de mai multă egalitate de gen:. Jocul nu ar trebui să aibă o persoană în bikini pe coperta jocului și pe ecranul de încărcare. Acest lucru nu este necesar. De asemenea, asigurați-vă că faceți publicitate jocului și femeilor. Toată lumea iubește jocurile video pe toate platformele. Cu cât sunt mai mulți oameni care joacă jocuri video, cu atât mai multe studiouri pot rămâne în afaceri. Multe studiouri de jocuri video se închid din cauza costurilor în creștere pentru realizarea jocului. Cu cât mai mulți oameni joacă, cu atât vor fi create mai multe jocuri bune.
Am gta vc si pe PC si merge foarte bine. Dar mise pare cretina misiunea cu elicopterul.
Dar controalele sunt cel mai rău lucru pe care l-am văzut vreodată. Puteți juca misiunile mai ușoare, dar cei care solicită grabă sau un grad mai mare de precizie a tragerii sunt un coșmar. Nu cumpărați acest joc decât dacă obțineți o reducere bună. Dacă ar fi să plătesc prețul întreg, m-aș fi supărat, dar cu 3 dolari pot trece peste problemele lui.
Este un joc în regulă, dar ai putea obține literalmente GTA 3 la același preț (vrăjitoarea este mai bună). Așa că bucură-te de joc!
Versiunea mobilă foarte proastă. O mulțime de funcții lipsă din versiunile de consolă și imposibil de controlat. Vreau o rambursare!
Un joc cu adevărat minunat, deși unele misiuni sunt puțin sexiste în toate. Mi-aș dori să am asta pe PC când a fost lansat. Unul atât de bun cu atât de multe mituri, legende în toate. De ce să nu obțineți și GTA V pe Android.
Un port în general excelent, dar fizica mașinii este foarte diferită de jocul original. Manevrarea și direcția sunt mult mai rigide și mai puțin sensibile.
Un joc reusit.Dar merita sa dati banii pe Gta San Andreas, aporape acelasi lucru cu Vice City.Jocul merge bine, cateva buguri...dar in rest pe S3 mi-a functionat impecabil.
Un joc grozav dacă ieși și cumperi un controler Bluetooth pentru telefonul tău. Parcă 100% du-te și ia un controler. Face ca această experiență să fie de 1000% mai bună. Doar că progresul jocului mi-ar fi dorit să se fi transferat mai ușor după ce am schimbat telefoanele.
Descarcă Grand Theft Auto - Vice City - Sexy Girl pentru Firefox. Look at my gallery for a bigger one (and others !)
Excelent joc offline oldschool, dar controalele sunt absolut oribile. Vă rugăm să reparați cât mai curând posibil. De asemenea, o opțiune de a avea joystick acolo permanent
Joc grozav, dar un lucru e nasol. Am rămas blocat în misiunea „Cop Land” de atât de mult timp. Lance continuă să mă omoare. Ori de câte ori împușc un polițist, el este mereu în spatele meu. Când trag, el trage cu pușca lui și mă ucide și eu eșuez! De ce poate lansa să-i facă chiar daune lui Tommy? Nu are sens.
5 Cele mai bune jocuri GTA pe care le puteti juca pe Android ...
Grand Theft Auto: Vice City არკადული xhw
Grand Theft Auto: Vice City - Pagina principală
Grand Theft Auto: Trucuri Vice City pentru Xbox - EYEWATED ...
Gta vice-oraș nu începe. Grand Theft Auto: Vice City nu începe? Jocul încetinește? Muștele? Este o soluție la cele mai frecvente probleme?
Oooiii am găsit erori pe care nu mi-am putut controla vehiculul și vehiculele sunt esențiale pentru călătorii. Acum am dezinstalat jocul 😐
Grand Theft Auto: Vice City Παιχνίδια arcade wng
Atât de multe erori din împrejurimi nu sunt vizibile până când nu te apropii de ea. Joystick-ul analogic este prea sensibil. Salvarea în nor nu este disponibilă, te rog să rezolvi aceste probleme în viitoarele actualizări. vă rugăm să actualizați această aplicație deoarece telefonul meu rulează pe Android 11
Prețuri avantajoase la Grand Theft Auto Vice City PC joc digital de la 65 în catalogul Joom! Livrare rapidă și gratuită în orice colț al țării!
Persevera!. Odată obișnuit cu comenzile, la fel ca originalul. Perfect pentru o misiune rapidă atunci când ai un moment